keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

2 days, 14 hours and 39 minutes

Enää kolme yötä nukuttavana ja sitten koittaa se suuri päivä!! En ikinä ole ollut elämässäni yhtä varma jostakin kuin tästä. Saan viettää ihanan juhlan ihanien ihmisten kanssa ja loppuelämän parhaan ystäväni kanssa <3 Mikään ei pilaa tätä tunnetta!

Vietiin äitin ja siskon kanssa tänään koristelut ja juomat juhlapaikalle ja sekin paikka näyttää joka kerta vain paremmalta ja paremmalta. Pihalla oli jopa lampaita!! Tällä viikolla olenkin ollut Kotkassa, kun D lähti Helsinkiin jo sunnuntaina ottamaan vieraita vastaan (ja rymyää tällä hetkellä Tallinnassa polttareissa....). Loput koristelut saatiin kyhättyä, kynnet laitettua ja lopulliset ostokset tehtyä. Kaikki alkaa olemaan valmista... Räjähdän jännityksestä!!


Häiden jälkeen koittaakin parin viikon reissu Englantiin ja Irlantiin. Ollaan Lontoossa ensin appivanhempien kanssa ja siitä suunnistetaan Dn kanssa jonnekin rauhaan ihan kaksin. Sitten taas nähdään Pohjois-Englannissa ja lähdetään Irlantiin yhdessä. Kokonaisuudessaan ollaan kotoa pois kuukausi. Ihana irtiotto, joka saa nyt toimia häämatkana samalla. Vaikka appivanhemmat mukana ovatkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti