keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Karhuja ja rooleja


Koulussa opinto-ohjelma on kyllä monipuolinen ja tulee harjoiteltua useita erilaisia lookkeja ja hahmoja. Paljonhan tässä on vielä opeteltavaa, mutta en olisi kyllä vuosi sitten uskonut että osaan tehdä tätäkään vähää. Tässä viime viikkojen satoa!


 "Eläinhahmo" Karhu. Pohjaväritys on haettava muutamalla eri sävyllä, jotta vaikutelmasta tulisi mahdollisimman aito. Tämän jälkeen haetaan eläimen tunnusomaisia piirteitä (silmät, suu, nenä), jonka jälkeen aletaan ohuella siveltimellä tekemään karvoitusta eri sävyillä. Tässähän olisi voinut viettää vaikka koko päivän.




"Kabaree" Kimallusta, vahvaa meikkiä ja höyhenpuuhkia

¨
"Naisesta mies" Naisella on varjoilla ja valoilla haettava miehisiä kasvonpiirteitä (leveä nenä ja sieraimet, vahva leuka, tuuheat suorat kulmat). Tämän jälkeen liimalla kiinnitetään partaa/viiksiä haluttuun muotoon. Tässä liimattuna kokoviikset ja parta tehty ensin partasienellä töpöttämällä ja sen päälle liimattu pientä karvaa.



"Satuhahmo" Metsien eläinten haltija. Tässä haettu puoliksi peura, puoliksi ihminen vaikutelmaa. Yksinkertainen toteutus meikiltään, stailauksessa käytetty hyväksi luonnonkukkia ja oksia.

Dstä muutettiin nainen, mutta melko selvästä syystä sitä ei saa julkaista. Mutta kuvielkaa Mega Paulan ja Unelma Säleikön risteytys :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti